Tuomarilan Urheilijoiden KESÄLEIRIT 2024!

TU:n perinteiset säbäkesäleirit tulevat taas ja ne järjestetään tuttuun tapaan Keski-Espoon alueella ja niiden lähimaastossa. Leirien pääpainopiste on salibandyn pelaamisessa, mutta liikunnallinen ohjelma pitää sisällään myös muita aktiviteetteja raikkaassa ulkoilmassa.

Kesäleirit toteutetaan viikoilla 23 (3.-7.6.) ja 24. (10.-14.6.). Viikon 23 leirille ovat tervetulleita kaikki 6-10-vuotiaat osallistujat. Toinen leiriviikko, vko 24 on tarkoitettu 11-14-vuotiaille osallistujille. Molemmille leiriviikoille mahtuu 25 osallistujaa.

Ohjattua toimintaa järjestetään jokaisena leiripäivänä klo 9-15 välisenä aikana, mutta joustavuuden nimissä ”aukioloaikamme” ovat klo. 8:30-15:30.  Leirien ohjauksesta vastaavat TU:n valmentajat ja ohjaajat.

Varustus:

Mukaan tarvitaan salibandymaila, -lasit, juomapullo, sisä- ja ulkopeleihin sopivat kengät ja varusteet.

Hinta:

Leirien hinta on 190 euroa osallistujaa kohden. Hinta pitää sisällään lämpimän lounaan.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen leireille tapahtuu sähköpostitse: toimisto@tuomarilanurheilijat.fi

Sähköpostiin tulee kirjata osallistujan nimi ja ikä sekä huoltajan yhteystiedot. MyClub-tapahtumat leirejä  varten luodaan myöhemmin.

Muut asiat:

Leiriläisiä ei ole vakuutettu erikseen järjestäjän puolesta, joten vakuutus kannattaa tarkistaa.

Tarkemmat tiedot koskien esimerkiksi liikuntasaleja ja leirin ohjelmaa julkaistaan myöhemmin.

Lisätietoja voi kysyä sähköpostitse.

*Peruutusehdot:

Leirille ilmoittautuminen on sitova. Leirin peruuntuessa sairastapauksen vuoksi, palautetaan leirimaksu kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan.