Etsitään valmentajia

Tuomarilan Urheilijat on perinteikäs espoolainen urheiluseura, jossa pääosa harrastajista löytyy salibandyn parista. Seurassa on 11 salibandyjoukkuetta sekä lisäksi erilaisia harrasteryhmiä. Toimintamme keskittyy Keski-Espoon alueelle ja sen lähistölle.

Tuomarilan Urheilijat etsii salibandyvalmentajaa kolmelle joukkueelle.

A-junnut (Pojat99) taso kilpa

C-junnut (Pojat02) taso haastaja

D-junnut (Pojat04/03) taso haastaja

Kaikki kolme joukkuetta ovat toimineet aktiivisesti jo useamman vuoden ja joukkueiden taustajoukot ovat kunnossa. Etsimme vastuuvetäjää kaikkiin kolmeen joukkueeseen tai vaihtoehtoisesti kolmea uutta valmentajaa.

Joukkueet harjoittelevat 2-3 krt /vk Keski-Espoon alueella ja osallistuvat SSBL:n peleihin sekä EA-liigaan. Harjoitukset ovat iltaisin ja viikonloppuisin.

Toivomme hakijalta kiinnostusta junioritoimintaan ja halua kehittää itseään valmentajana. Aiempi valmennuskokemus on eduksi. Toivomme valittavan valmentajan pystyvän osallistumaan tulevan kauden suunnitteluun ja mahdollisesti jopa aloittamaan valmennustehtävissä jo kevään 2017 aikana.

Tarjoamme valmentajillemme kohtuullisen korvauksen, seuran kustantamat valmennuskoulutukset sekä perinteisen ja vakiintuneen seuran tuen, mutta aivan erityisesti innostuneet ja motivoituneet joukkueet vedettäviksi.

Hakemukset ja tiedustelut sähköpostilla osoitteeseen

Jutta@tuomarilanurheilijat.fi