Tu aloittaa yhteistyön salibandyseura Westend Indiansin kanssa

Westend Indians ja Tuomarilan Urheilijat yhteistyöhön

Espoolaiset urheiluseurat Tuomarilan Urheilijat sekä Westend Indians ovat sopineet salibandy-yhteistyöstä.

”Yhteistyö tukee Tuomarilan Urheilijoiden seuraavaa kasvuaskelta ja auttaa varmasti molemminpuolin kumpaakin seuraa”, kiteyttävät seuran puheenjohtaja Kim Lahti ja toiminnanjohtaja Jutta Puranen.

Yhteistyön keskeisimpiä tavoitteita on Tuomarilan Urheilijoiden salibandyn pelaajapolun vahvistaminen, toimintaympäristön kehittäminen mm. valmentajakoulutuksin sekä seurojen urheilusisältöjen yhtenäistäminen. Salibandyliigaa, maajoukkueita sekä junioreiden SM-sarjoja tavoitteleville pelaajille tarjotaan jatkossa pelaajapolku sekä tarvittavat tukitoimet Westend Indiansin edustusjoukkueissa.

”Tuomarilan Urheilijoilla on selkeä näkemys seuransa tulevaisuuden tavoitteista ja täten tarve yhteistyölle. Heimolla on mahdollisuus tukea tavoitteiden saavuttamista ja tarjota tarvittavat tukitoimet sekä palvelut. Yhdessä mahdollistamme, että jatkossa Tuomarilan Urheilijoilla on tulevaisuudessa tarjota kaikille pelaajille kaikissa ikäluokissa sopivat polkuvaihtoehdot salibandyssa”, Westend Indiansin toiminnanjohtaja Mika Leiponen kiittelee yhteistyön aloitusta.

Vuonna 1992 perustettu Westend Indians on yksi Suomen suurimmista salibandyseuroista ja yksi Espoon suurimmista urheiluseuroista. Seuran keltamustissa väreissä liikkuu viikoittain noin 1500 Heimolaista 125 joukkueessa ja harrasteryhmässä. Miesten edustusjoukkue pelaa Salibandyliigassa ja seuralle on myönnetty Tähtiseura-tunnustus laadukkaasta seuratyöstä.

Vuonna 1945 perustettu Tuomarilan Urheilijat kuuluu perinteisiin espoolaisiin urheiluseuroihin. Tuomarilan Urheilijat on pääasiallisesti toiminut aina Keski-Espoon alueella ja on tärkeä toimija omalla alueellaan.

 

Mika Leiponen (Westend Indians / Toiminnanjohtaja)

Kim Lahti (Tuomarilan Urheilijat / Puheenjohtaja)

Jutta Puranen (Tuomarilan Urheilijat / Toiminnanjohtaja)