TU/GrIFK P18 – Yhteisjoukkueella kauteen 2021/22

Uusi kausi, uudet kuviot. Päätettiin lyödä hynttyyt yhteen Granin kanssa ja ensi kaudella lähdetään yhteisjoukkueella tavoittelemaan alueellisen P18 kilpasarjan voittoa. Yhteiseloa treenattiin toukokuun aikana ja kävi selväksi, että tässä YJ:ssä on potentiaalia. Molempien seurojen pelurit ovat työteliäitä joukkuepelureita. Vielä kun saatiin molemmista seuroista mainiot koutsit ja hyvät harkkapaikat, niin asia oli sillä selvä.

Joukkueen runko on kasassa (13+2), mutta vielä sopisi mukaan kentällinen uusia pelimiehiä. Meidän jengi treenaa tavoitteellisesti ja voitto mielessä (tottakai), mutta ei hinnalla millä hyvänsä. Meille on ehdottoman tärkeää, että salibandy on hauskaa ja treeneistä sekä peleistä lähdetään kotiin hymy huulilla. Meille on myös tärkeää, että kaikki pelaajat kehittyvät. Kaikille löytyy siten hyvin peliaikaa, sillä penkillä ei juurikaan kehity.

Jos kolahtaa, niin laita viestiä jojolle, 050 467 5599/Teemu Asumaa. ”Kotiseuraksi” voit valita joko Granin tai TU oman toiveesi mukaan.